Fasadrenovering Borås

Vi ger din fasad den omsorg den behöver

Fasadrenovering

FASADEN ÄR FASTIGHETENS ANSIKTE UTÅT

För att en fasad hålla över tid är det viktigt att se över sin fasad med jämna mellanrum och vid behov göra en fasadrenovering. Vi är ett företag med stor kompetens och erfarenhet av att renovera fasader av tegel, trä och puts i Borås med omnejd.

Det är viktigt att ha både kompetens och erfarenhet för att få ett riktigt bra resultat vid renovering. Särskilt putsade fasader kräver att man arbetar med rätt material och metoder för att undvika framtida sprickor eller att delar av putsen lossnar. Här är underarbetet väldigt viktigt för att renoveringen ska hålla länge.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök för besiktning av dina fasader!

skadad äldre fasad

Fasadrenovering är en investering

Alla fasader behöver vara i gott skick för att man inte ska få problem med fukt, mögel och en potentiellt farlig fasad i framtiden. Med en fasadrenovering får man både ett vackert utseende och ett säker fasad som är väl skyddad mot slitage. En fasadrenovering hjälper även till att bibehålla eller höja fastighetens värde. Man bör därför se renoveringen som en investering snarare än en kostnad. Den lönar sig både i form av fastighetsvärde och i att du får en byggnad som är vacker att titta på och som är trygg att vistas i.

Naturliga produkter

När vi utför en fasadrenovering använder vi oss av produkter som tillåter fasaden att ”andas” ordentligt. Väder och vind och markens rörelser gör att fasaden måste vara flexibel och tålig. Naturliga material täpper inte igen ytan som syntetiska material gör, vilket minskar risken för att fukt stängs inne i fasaden med sprickor och andra skador till följd. Rätt material må kosta ett par kronor extra, men det lönar sig då renoveringen håller längre.

Välkommen till oss när det är dags för en fasadrenovering i Borås! 

Vi renoverar din fasad med hållbara metoder.